Inspectie en schoonmaken dakgoten

Binnenkort inspecteren we de dakgoten van uw woning weer. Blijkt schoonmaken nodig? Dan doen we dat gelijk. Voor deze werkzaamheden komt het bedrijf D. Stelder Diensten Groep BV. bij u langs.

Wanneer kunt u hen verwachten?
De werkzaamheden starten op 16 oktober en duren enkele weken. Zodra uw wijk en complex bijna aan de beurt zijn, ontvangt u een brief van Stelder Diensten. Hierin staat welke dag en tijdstip zij langskomen. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Is er sprake van hevige regen, wind of vorst? Dan gaan de werkzaamheden niet door. U ontvangt dan later een bericht met een nieuwe dag en tijdstip.

Voorbereidingen
Het is fijn als de werkzaamheden zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast voor u kunnen verlopen. Wilt u daarom op deze dag, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, de ramen gesloten houden en zonneschermen volledig indraaien? En wilt u onder de dakgoot alles zoveel mogelijk vrijmaken en geen waardevolle zaken, zoals fietsen, was, en tuinmeubelen, laten staan? De monteurs kunnen op die manier goed bij de dakgoten komen. Tot slot vragen wij u de monteurs ook toegang te geven tot uw tuin. Óók wanneer u niet aanwezig bent.

Thuisblijven is niet nodig
De goten worden schoongemaakt met lange stelen met borstels. Soms kunnen ze er zo bij vanaf uw buren. In dit geval komt de monteur niet in uw tuin maar wordt uw goot wel schoongemaakt. Of dit mogelijk is, weten wij niet van tevoren. Laat een eventueel tuinhek of tuindeur dus alstublieft van het slot op de dag van de afspraak.

Meer informatie
Heeft u vragen over de reiniging? Dan kunt u contact opnemen met D. Stelder Diensten Groep BV via 0570 -628948 of info@dsdg.nl