Lid Adviesforum Woonplus

Woon jij in Schiedam? Heb je affiniteit met architectuur, stedenbouw en volkshuisvesting? En woon je niét in een woning van ons? Dan ben jij misschien wel het perfecte nieuwe lid van ons Adviesforum. Want we praten niet alleen graag met onze eigen huurders. We praten ook graag met onze buren!

Woonplus is de grootste woningcorporatie van Schiedam. In totaal wonen bij ons ruim 20.000 Schiedammers. Met onze huurders hebben we dagelijks contact over onze woningen en de leefbaarheid in de buurt. Maar daarnaast willen we ook graag regelmatig van gedachten wisselen met ‘het andere Schiedam’. Per slot van rekening wonen we allemaal samen in onze mooie stad. We horen graag wat er allemaal leeft.

Het Adviesforum
Onze ‘buren’ zijn vertegenwoordigd in het Adviesforum. Ze vervullen vooral de rol van klankbord. We leggen plannen aan ze voor, brengen belangrijke onderwerpen ter tafel en vragen vervolgens uitdrukkelijk om feedback. Daarnaast is ook ongevraagd advies over andere thema’s van harte welkom.

Naar wie zijn we op zoek?
Het Adviesforum bestaat uit zeven leden. Binnenkort komt er een plekje vrij. Als lid moet je wonen in Schiedam, in een koopwoning of een particuliere huurwoning. Naast je kennis over het leven en wonen in onze stad, heb je bij voorkeur ook kennis van architectuur, stedenbouw en volkshuisvesting. Dit is een van de zes aandachtsgebieden waarover de leden gezamenlijk voldoende kennis hebben:

  • Architectuur, stedenbouw en volkshuisvesting
  • Klantmanagement, co-creatie en participatie
  • Buurtbeheer en wijkveiligheid
  • Onderwijs en opvoeding
  • Zorg en welzijn
  • Energie en klimaat Vergoeding

Het Adviesforum vergadert circa vijf maal per jaar. Voor deelname aan deze vergaderingen en andere activiteiten ontvang je per keer een vergoeding.

Interesse?
Ben je begaan met Schiedam en haar inwoners? Ben je geïnteresseerd in het werk van een woningcorporatie en wil je ons helpen om dat werk nog beter te doen? Reageer dan op deze vacature. Je kunt je motivatie en CV sturen naar wbr@woonplus.nl, t.a.v. Wendy Verbaan. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je haar ook bellen op telefoonnummer 010 20 45 294.