Schoonmaken dakgoten

Woonplus Schiedam heeft aan Van der Velden Rioleringsbeheer Rotterdam BV opdracht gegeven om de dakgoten van uw woning te inspecteren en, indien nodig schoon te maken. Van der Velden laat deze werkzaamheden uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf: D. Stelder Diensten Groep BV.

De werkzaamheden worden opgestart vanaf dinsdag 6 april a.s. en zullen enkele weken duren.

Zodra uw wijk en complex aan de beurt is ontvangt u vooraf  een brief van de firma Van der Velden met datum en tijd waarop zij komen. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.     

Om de werkzaamheden goed te laten verlopen met zo min mogelijk overlast voor u, is het belangrijk dat de monteurs zowel aan de voorzijde als de achterzijde bij de dakgoten kunnen komen. U ramen gesloten houdt, zonneschermen geheel indraait, en onder de dakgoot alles zoveel mogelijk vrijmaakt en geen waardevolle zaken, zoals fietsen, was, en tuinmeubelen, laat staan. Wij vragen u te zorgen dat de monteurs toegang hebben tot uw tuin, ook wanneer u niet aanwezig bent.

 Voor informatie over de reiniging kunt u contact opnemen met D. Stelder Diensten Groep BV 0570 -628948 of per email info@dsdg.nl.